Skip to main content

Speciaal voor Perfectly Preemie heeft André Rieu aan Gosia Tarnowski, zijn wardrobe-manager, gevraagd om de kleding van zijn orkestleden in ieniemienie-maat te maken. Op zondag 17 juli 2022 mochten we tijdens een speciale ontmoeting de kleertjes in ontvangst nemen. Inmiddels zijn de kleertjes geschonken aan twee kindjes waarmee we de ouders een extra hart onder de riem hebben gestoken.

De baby’s Xenn en Livia zijn de uitgekozen preemies die een setje in ontvangst hebben mogen nemen.

Els ging samen met fotografe Mirjam Kremer van Purelife Fotografie op pad om de setjes te overhandigen.

Xenn en Livia werden beiden veel te vroeg geboren in het MUMC te Maastricht.

Xenn verblijft momenteel in het Zuyderland Ziekenhuis te Heerlen en Livia moet nog wat aansterken en blijft tot die tijd in het MUMC in Maastricht.

 

We zijn André, Gosia en Mirjam enorm dankbaar voor hun speciale bijdrage aan onze stichting.

Stichting Perfectly Preemie is volledig afhankelijk van donaties. Donaties zijn daarom zeer welkom!

Bedrag

 

Doneren

Stichting Perfectly Preemie is volledig afhankelijk van donaties. Donaties zijn daarom zeer welkom!

Doneren is altijd vrijwillig en anoniem. Wij plaatsen op onze social media kanalen geen foto’s, namen of bedragen van donaties. Voor ons is elke donatie even waardevol.

Wij hebben als stichting geen ANBI status.

Onze IBAN is: NL30 INGB 0009 494034 tnv Stichting Perfectly Preemie Nederland

Wij willen ouders op de couveuseafdeling een hart onder de riem te steken! Daarom zetten de vrijwilligers van Stichting Perfectly Preemie zich in om passende kleding en beddengoed te maken voor premature en dysmature baby’s van 1200 tot 1800 gram die op de couveuseafdeling verblijven. In negentien Nederlandse ziekenhuizen worden inmiddels gratis setjes kleding (in maat 40/42) uitgedeeld. Mocht één setje niet genoeg zijn, dan kunnen ouders (of familie en vrienden) via onze Instagram- en Facebookpagina extra setjes kleding kopen. Van het geld dat met de verkoop van deze extra sets opgehaald wordt, kopen we nieuwe stoffen en materialen. Zo kunnen nog meer ouders van baby’s blij worden gemaakt met een gratis, eerste pakje.

Met ons initiatief hopen we ouders, maar ook de afdeling neonatologie, op te fleuren. We kunnen geen zorgen bij ouders wegnemen, maar we kunnen ze wel verblijden met mooie pakjes die passen.